Єфремову продовжили домашній арешт майже до лютого-2021

Пресненський суд Москви продовжив арешт актора Михайла Єфремова до 22 січня 2021 року, незважаючи на протести адвоката Ельмана Пашаєва.

Про це повідомляє видання «360» у четвер, 30 липня.

«Пресненський районний суд міста Москви продовжено термін утримання під домашнім арештом відносно Михайла Єфремова на 6 місяців з моменту надходження кримінальної справи до суду», – повідомила прес-служба Пресненського суду.

При цьому адвокат просив скасувати домашній арешт і дозволити Єфремову гуляти кожен день по дві години. Однак суд його прохання не задовольнив.

Наступне судове засідання відбудеться 5 серпня 2020 року.

Нагадаємо, попередні слухання у справі Михайла Єфремова повинні були відбутися 29 липня, але суд переніс засідання, оскільки не з’явився адвокат обвинуваченого – Ельман Пашаєв. Потерпіла сторона звинуватила захисника актора в неповазі до всіх учасників процесу.

Як вважає слідство, Єфремов в ніч на 8 червня влаштував аварію на Смоленській площі в Москві. Він виїхав на зустрічну смугу на своїй машині і врізався у фургон, за кермом якого був кур’єр Сергій Захаров. Чоловік помер від отриманих травм. Пізніше експертиза підтвердила, що Єфремов сів за кермо п’яним. Крім того, в його крові знайшли наркотики.

Джерело: