Журнал Touch: Global Fashion Space – новий образ супермоделі

Сестри-близнята Анна і Світлана Пронічкини підкорили не один конкурс краси, зробили яскраву модельну кар’єру, а сьогодні вже в статусі бізнесвумен, засновниць міжнародної компанії Global Fashion Space, розвивають фешн-індустрію, відкриваючи нові імена зірок подіуму в Україні і за кордоном. Про те, як вони прийшли до цього шляху, якими успіхами можуть похвалитися і як їм вдається виглядати завжди і всюди приголомшливо – читайте в нашому інтерв’ю.

-Ви знімаєтеся для кращих дизайнерів, надихаєте багатьох фотографів. Ви завжди про це мріяли?

Анна: Насправді не було такої самоцілі – стати моделями, хоча, звичайно ж, ми завжди цікавилася модою і з інтересом стежили за фешн-показами іменитих брендів. Коли все ж випав шанс самим блищати на подіумі – нерозумно було їм не скористатися, маючи настільки ефектні зовнішні дані. Спочатку ми успішно підкорювали модну індустрію в Україні, а зараз вже всерйоз орієнтуємося на Захід, створивши власну міжнародну компанію Global Fashion Space. Це не просто модельне агентство, яких відкриті сотні в нашій країні, а фешн-майданчик з величезним потенціалом, готова заявити про себе у всьому світі. Об’єднавши модельну школу, модельне агентство і продюсерський центр, ми маємо можливість не тільки працювати з уже сформованими професійними моделями, але і самим їх створювати, а також далі просувати на міжнародній арені.

Світлана: Світовим і вітчизняним замовникам ми намагаємося надати послуги найвищої якості, забезпечуючи авторитет і просування не тільки їм, а й нашим моделям. За великим рахунком, модельний бізнес в Україні не розвинений, моделі скаржаться на маленькі гонорари, відсутність комфортних умов роботи і неможливість просування по кар’єрних сходах. Ми єдина компанія, яка орієнтується в реальних гонорарах, правильних умовах роботи і якісному піарі для наших моделей. Чим вище рівень впізнаваності і чим правильніше поданий статус моделі агентством, тим масштабніші і оплачувані проекти їй можуть запропонувати. Наша мета – йти в ногу з провідними світовими модельними агентствами і відповідати, а може навіть і перевершити рівень закордонних високооплачуваних і затребуваних компаній! Всі умови створені для цього, а професійна команда GFS вже працює!

-Що вам найбільше подобається у вашій роботі?

Світлана: Сьогодні ми не тільки беремо участь у модних показах, а й розвиваємо компанію Global Fashion Space, де виявляємо себе і як моделі, і як керівниці, і як промоутери. Паралельно освоюємо професію менеджера, навчаючись у найкращих зарубіжних фахівців тонкощам управління бізнесом.

Завдяки нашій роботі ми знаходимося в центрі фешн-руху, в тренді модних подій і завжди намагаємося бути на висоті. Багато друзів з Києва запитують, звідки у нас з’являються речі, які вони тільки-тільки побачили на європейських показах, а це – приємні бонуси співпраці з провідними дизайнерами.

Роботу керівників ми сприймаємо як ще одну можливість проявити себе, намагаємося занурюватися повністю, шукати нестандартні рішення, просувати нові креативні ідеї, для нас це спосіб створити свій світ моди, показати своє бачення цієї галузі.

– Для вас модельний бізнес – це робота або захоплення?

Анна: Складно провести межу між цими двома поняттями. Швидше, це той випадок, коли робота – і захоплення, і спосіб заробітку. Ми отримуємо задоволення від процесів підготовки до зйомок, пошуку моделей, безлічі подорожей, нових знайомств, переговорів з замовниками та партнерами …

– Розкажіть про досягнення ваших підопічних в Global Fashion Space.

Анна: Як співзасновниця компанії я щиро пишаюся успіхами кожної дівчинки, адже якщо їх запрошують на зйомки круті дизайнери і фотографи, хочуть бачити на престижних модних показах, значить, ми рухаємося в правильному напрямку. Наші моделі затребувані не тільки в Україні, але і в Європі, і в США. Наприклад, одна з вихованок Global Fashion Space стала обличчям американського бренду нижньої білизни LicKerie.

Нам вже вдалося попрацювати на New York Fashion Week на початку минулої осені, а також ми налагодили співпрацю з провідними агентствами в Америці. У лютому команда GFS взяла участь у Тижні високої моди в Мілані, де ми не тільки відпрацювали з італійськими дизайнерами (такими як A-LAB Milano, French Kiss, Simon Cracker), але і створили ефектне портфоліо для своєї компаніі.Также була колаборація з відомими українськими дизайнерами Elena Burba і ELZA.

-Над якими проектами ви зараз працюєте?

Світлана: Вся ця історія з коронавірусів і карантином внесла певні корективи в звичний ритм фешн-індустрії в усьому світі, проте у нас вистачає і роботи, і ми будуємо амбітні плани на найближче майбутнє. Сьогодні ні один важливий захід в Києві не обходиться без компанії Global Fashion space, що ще раз підтверджує наш авторитет та бездоганну репутацію.

Всупереч пандемії Ukrainian Fashion Week відкрив новий сезон під концепцією No Season season в традиційному і всіх можливих формах діджитальних форматів. Наша компанія, звичайно, не могла бути осторонь від цього мепропріятія.

З останніх новин: модельне агентство GFS уклало відразу кілька довгострокових контрактів з відомим брендом шкіряних та хутряних виробів “Roxan”, а також відразу з декількома популярними глянцевими виданнями. Найбільша ж радісна новина – це те, що ми успішно провели переговори з найвідомішим у світі модельним агентством Elite Milan. Так що для наших моделей тепер стануть відкриті великі перспективи в Європі.

-Не думали брати участь в телевізійних передачах, зніматися в кіно і змінити напрямок в кар’єрі?

Анна: Крім модельного бізнесу, я відбулася як дизайнер інтер’єрів. Це цілком земна і вельми добре оплачувана професія, в якій встигла реалізувати кілька ексклюзивних дизайнерських проектів.

У нас зі Світланою вже є і телевізійний досвід, з яким пов’язано чимало теплих спогадів і позитивних емоцій. На каналі «Інтер» ми працювали провідними, і навіть довелося взяти участь запрошеним дизайнером в програмі «Вдалий проект».

Два роки тому дебютувала і в ролі актриси в кліпі Влада Олійника «Любиш іншого». Пам’ятаю, перед зйомками ми кілька годин обговорювали тему відносин, щоб максимально передати на екрані стан героїв. У майбутньому хотілося б спробувати себе і в кіноіндустрії, так що перші кроки в цьому напрямку вже пройдені.

Можу похвалитися особистим знайомством з селебріті, режисерами і продюсерами, спілкування з якими мене надихає підкорювати нові вершини в світі кіно. До слова, мені навіть довелося попрацювати з Девіда Копперфільда ​​на його всесвітньо відомому шоу магії – момент, коли публіка завмирає, спостерігаючи за кожним його рухом, справив незабутнє враження. Побувавши в Голлівуді, відчула, що американська мрія прокинутися знаменитою актрисою для мене теж близька. Так що, якщо надійде особливо цікава пропозиція знятися у фільмі, уважно його розгляну.

Світлана: Мені б не хотілося нічого змінювати в плані кар’єри, адже професія моделі сповнене сюрпризів і дає величезну привілей – безліч корисних контактів, які виявилися вельми до речі зараз, коли ми розвиваємо GFS. З деякими з них ми встигли навіть подружитися. Починаючи від іменитих фотографів, наприклад Tomas Louvagny (співпрацює з брендом “Guess” Los Angeles), Arthur Koff (працює з моделями Victoria Secret, офіційний фотограф на fashion week New York, Paris, Milan, London), дизайнерів Jacob & Co, Philip Plain ( New York), French Kiss (Milan), продюсерів з Нью Йорка, які стверджують моделей на всі найвідоміші покази, власників топових агентств (наприклад Elite Milan), до зірок шоу-бізнесу зі світовими іменами, такі як Craig David, Dan Balan і багато інших. Адже не дарма кажуть, що одна зі складових успіху – це оточення. Завдяки своїй відкритості і комунікабельності, нам вдалося зав’язати і підтримувати дружні відносини з лідерами модної тусовки, і, безумовно, це дає нам вагому перевагу перед іншими агентствами.

-Є якийсь секрет, який дозволяє зберігати хорошу фізичну форму?

Світлана: У нас один секрет на двох: це регулярні фізичні навантаження плюс здорове харчування і повноцінний сон. Ось три ключика до відмінній формі. Ми кожен день робимо ранкову пробіжку, що дозволяє тримати тіло в тонусі, зберігати ідеальну вагу і добре себе почувати при нашому активному способі життя. Звичайно, ж ми уважно стежимо за харчуванням, вживаючи тільки екологічно чисті, корисні продукти. Якщо і балу себе чимось солоденьким і калорійним, потім відпрацьовуємо всі в залі. Що стосується сну, то це найкращий спосіб відновитися і набратися сил, тому радимо не нехтувати нічним відпочинком.

Анна: Переконана: наше внутрішньо стан відображається і на зовнішньому вигляді, тому кожен день також приділяємо увагу інтелектуальному і духовному розвитку, наповнює позитивною енергією зсередини.

– Рецепт вашого стрімкого успіху?

Анна: Простий формули або рецепта немає, адже успіх має на увазі багатогранну роботу над собою. Чим би хотілося поділитися? Перше – завжди використовувати будь-які можливості, які підносить доля, адже за однією відкритими дверима можуть слідувати ще ланцюжок приголомшливих шансів, завдяки яким ти можеш здійснити свої мрії.

Друге – добре знання іноземних мов. Чесно кажучи, не уявляю, як в сучасному світі можна будувати кар’єру моделі, підписувати договори про співпрацю із зарубіжними замовниками, та й просто спілкуватися під час подорожей без знання англійської. Ми не перестаємо вдосконалити свої знання та настійно рекомендую всім дівчатами, які вирішили пробувати себе в моделинга, приділяти цьому питанню особливу увагу.

Третя складова успіху – відмінна фізична форма, яку потрібно підтримувати постійно. Мало мати природну красу, необхідно ще її відточувати, немов дорогоцінний музичний інструмент. Разом з цим, важливо мати бажання працювати на результат, ніколи не зупинятися на досягнутому і вірити в себе.

Про що мрієте?

Світлана: Ми мріємо про те, щоб компанія GFS стала найвідомішою і впливовою в модельному бізнесі і в світовій fashion -индустрия. Наша спільна мрія-увійти в список Forbs протягом 2 років, як найуспішніші бізнес-вумен.

Анна і Світлана Пронічкіни на особистому прикладі доводять: щоб досягти успіху в модельній індустрії, потрібно не тільки володіти природною красою, а бути цілеспрямованими, постійно займатися саморозвитком і не бояться відкрито приймати пропозиції і шанси, які можуть круто змінити життя.

Нагадаємо, засновниці міжнародного модельного агентства Global Fashion Space супермоделі Анна і Світлана Пронічкини – сумчанки.

Джерело: