Жителі Тростянеччини образилися на Юрія Бову через невиконану обіцянку

Мешканці села Смородино не змогли повернутися додому після святкування Дня Тростянця. Кажуть, мер Бова обіцяв забезпечити їх транспортом та, схоже, забув уточнити, що про повернення додому їм доведеться самостійно подбати.

Юрій Бова зазивав на святкування Дня міста ледь не всю Тростянеччину. На його заклик подивитися на масштабні гуляння приїхали й мешканці Смородиного, але, як виявилося, люди про це пошкодували.

“Дякуємо, Юрій Анатолійович, приїхали Смородино на свято міста, а повернутися назад нема чим. Де ваша обіцяна маршрутка, ви навіщо знущаєтесь над Смородиною”, – йдеться у дописі обуреної Катерини Косар.

Пролити світло на ситуацію вирішив й сам Юрій Бова. У коментарях під дописом розлюченої жительки села всю вину він “спихнув” на перевізника та вказав на недалекість людей, які не додумалися написати підприємцю відповідну петицію.

Самі ж люди кажуть, що мер Тростянецької ОТГ недолюблює жителів Смородиного через результати минулорічних виборів, на яких вони тоді його не підтримали, й тому нині змушені терпіти до себе таке ставлення.

Закиди людей Юрій Бова не спростував, а лише у звичній манері дорікнув тим, що було зроблено у Смородино.