Житель Сумської області «заробляв» на своїй жінці

До Охтирського відділу поліції звернулася 44-річна місцева мешканка. Жінка повідомила поліцейським, що хтось вкрав її банківську картку та зняв з її рахунку 4800 гривень заощаджень. Під час з’ясування всіх обставин, при яких жінка втратила свої гроші, правоохоронцям стало відомо, що вдень заявниця відвідувала лікарню зі своїм 33-річним співмешканцем, і вже вдома, через де якийсь час, помітила, що картки в гаманці немає. Згодом з’ясувала, що з банківського рахунку зникла велика сума грошей.

Поліцейські, проводячи перевірку, з’ясували, що до крадіжки може бути причетний 33-річний співмешканець потерпілої. Він уже був раніше судимий за крадіжки, а на даний час ніде не працює. Чоловік зізнався поліцейським, що це дійсно він вкрав банківську картку жінки, зняв з неї гроші, які витратив на свої потреби.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: