Житель Шостки, що обгорів після вибуху газу, потребує допомоги

Нагадаємо, вночі 27 липня, ймовірно, через несправність газового обладнання, стався вибух і пожежа в Артемівському мікрорайоні Шостки по вулиці Ушакова.

У будинку вилетіли вікна, всередині був вирваний конвектор … Будинок згорів майже дотла. У вогні сильно постраждав власник будинку – 28-річний Дмитро Кіріевскій. Молода людина отримав 60% опіків тіла ІІ ступеня, обгоріли обличчя, руки, ноги, живіт, дихальні шляхи …

Дмитро не курить і не п’є, газом користувався рідко. Раніше хлопець став інвалідом, отримавши перелом хребта в ДТП. На життя заробляв, підробляючи ремонтом взуття. Зараз у нього нічого немає і допомогти нікому. Він жив один. З рідних – мама в Росії, в Шостці – сестра, у якої своя сім’я і двоє дітей. Коштів на лікування Дмитра немає.

«Зараз ми знаходимося Сумах, в обласній клінічній лікарні, в опіковому відділенні. Стан Дмитра покращився. Але потрібно довге лікування і відновлення. Перебувати в лікарні будемо близько 2 місяців. Точну суму, необхідну на лікування лікарі не говорять. Але за 7 днів лікування витратила 16 830 грн (можу надати чеки). З понеділка буде нове призначення. Орієнтовна сума близько 50.000 грн. Це якщо не буде потрібно пересадка шкіри », – повідомляє сестра Дмитра Марина і дякує всім небайдужим, хто допомагає її братові в лікуванні.

Перерахувати кошти на допомогу Дмитру можна на карту «Ощадбанку» 5167 8032 0466 2220 Кравченко Марина Михайлівна (сестра), телефон: +380955742916.

Джерело: