Зеленський натякнув, що нардеп від Сумщини публічно вирішує свої особисті політичні чи бізнесові проблеми

Президент України Володимир Зеленський відреагував на заяву контрозвідки США про те, що Російська Федерація здійснює втручання в американські вибори за допомогою дій народного депутата України Андрія Деркача.

«Окремо дозволю собі наголосити на тому, що запобігання втягуванню нашої країни у внутрішню політику Сполучених Штатів – це питання нашої національної безпеки. Тому вважаю, що громадянам України слід, м’яко кажучи, утримуватися від будь-якої діяльності, пов’язаної з президентськими виборами у США, та не дозволяти собі спробувати вирішити на цьому будь-які свої особисті політичні чи бізнесові проблеми. Репутація України вартує набагато більше, ніж репутація будь-кого з наших політиків. Тож давайте не розмінювати Україну на ситуативні зиски…», — написав Зеленський у Фейсбуці.

Нагадаємо, позафракційний нардеп Андрій Деркач опублікував низку аудіозаписів розмов екс-президента Петра Порошенка з віце-президентом США Джо Байденом і главою Держдепу Джоном Керрі, де обговорюються важливі для України питання, у тому числі кадрові.

Джерело: