Завдяки нардепу Тетяні Скрипці 17-та школа у Сумах отримає новий спорткомплекс та буде термомодернізована

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка переконана, що школа має бути сучасною, доступною та інклюзивною. Перетворення навчальних закладів на комплекси з новітніми спортивними майданчиками, басейнами, ігровими кімнатами, лабораторіями, оновленими харчоблоками, протипожежною системою – це щоденна робота, яка триває вже три роки.

Серед об’єктів, якими пишається нардеп, – модернізація Сумської школи №17. У 2020 році вона була обладнана протипожежною системою, у 2021 тут було капітально відремонтовано і оснащено харчоблок.

“Я впевнена, що змінити освітнє середовища можна лише системною роботою, щодо модернізації шкіл – спочатку безпека, потім ремонт, оснащення, благоустрій.
Саме тому у 2022 році знову повертаюся до Сумської школи №17. Попереду нові перетворення. З коштів на соціально-економічний розвиток територій я спрямувала 1,2 млн грн на проектні роботи. Йдеться про термомодернізацію приміщень, повну ізоляцію навчальних блоків початкової і старшої шкіл, зведення сучасного спорткомплексу, благоустрій території. І головне, школа матиме пандуси, ліфт і спеціальні кабінки у вбиральнях для учнів з інвалідністю.
Дякую керівництву закладу за відповідальність та ініціативність, а депутатам по округу Ефрем Лазарев, Олег Резник за наполегливість, яка робить можливою реалізацію масштабного проекту. Ви вирішили за 5 років повністю змінити свою рідну школу, і я ціную те, що ви підтримуєте напрямок, яким я опікуюсь.
Це приклад депутатської співпраці, яка дає результат”. – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят и в помещении)