Затримали заступника начальника екоінспекції Сумщини

Вчора, 4 серпня, в рамках кримінального провадження, пов’язаного з хабарництвом, правоохоронці затримали заступника начальника Управління Держекоінспекції в Сумській області Олександра Уварова.
Про це повідомляє Sumy.Today з посиланням на власні джерела.

Відомо, що чиновника затримали в порядку статті 208 КПК України — до обрання запобіжного заходу. Зараз в його будинок на Луці, незважаючи на закриті ворота, потрапили поліцейські.

Як  поінформував начальник відділу комунікації обласної поліції Володимир Крупецьких, всі слідчі дії, які зараз відбуваються в зазначеному будинку, законні і проходять в рамках розслідування кримінального провадження. У прокуратурі Сумщини коментувати події сьогодні відмовилися, пообіцявши надати офіційну інформацію завтра.

Нагадаємо, раніше губернатор Роман Грищенко заявив про очищення Сумщини від корумпованих посадовців, а саме під час звітної пресконференції говорив про те, що чиновники, які займаються корупцією і крадуть бюджетні кошти, більше не будуть займати свої пости. Нещодавно слідчі дії проходили щодо начальника управління комунальним майном Сумської обласної ради Дмитра Нагорного.

Джерело: