Залишив на столі презервативи та алкоголь, а тепер хоче стати мером Ромнів

Олег Стогній – колишній очільник КП «Роменський комбінат комунальних підприємств», якого підозрюють у розкраданні майна, заявив про наміри стати міським головою Ромен.

Інформація про його участь у виборах сколихнула громадськість, бо люди добре пам’ятають його «заслуги» та знають, як «працює» цей господарник, пише azimuth.sumy.ua.

Кажуть, якщо він прийде до влади, місто чекатиме теж саме, що й підприємство, яким до 2018 року він «керував». Розруха, занепад та техніка, яка розсипалася на ходу – це не все, що залишив на прощання після себе Олег Стогній. В кабінеті на підприємстві люди знайшли пляшку горілки та презервативи. Та якщо господарник він такий собі, то стратег – відмінний. Держаудитслужба оприлюднила результати перевірки, за підсумками якої Олег Стогній “напрацював” на кримінальне впровадження.

Зазначається, що Олег Стогній завдав матеріальної шкоди «Роменському комбінату комунальних підприємств» на 133 тис. грн., спокійно розподіляючи роками між собою та своєю тодішньою заступницею кошти, які б мали отримувати люди. Провів цю оборудку за добре відомою схемою: записував на себе обов’язки інженера з охорони праці, механіка та диспетчера з обліку паливно-мастильних матеріалів, за що й отримував доплати до заробітної плати.

А його заступниця поряд із керівними функціями була економістом та інспектором з відділу кадрів.

Нині проти Олега Стогнія відкрито кримінальне впровадження за статтею “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”. Триває службове  розслідування.

Жителі Ромнів вражені, як у екс-посадовця вистачило нахабства балотуватися на посаду мера міста, та як взагалі допустили до виборчого процесу фігуранта кримінальної справи.

Нагадаємо, що окрім махінацій на комунальному підприємстві, Олег Стогній також прославився тим, що крутив дулі в публічних місцях та самовільно розрив геологічний заказник, щоб сховати там сміття.