Юних біатлоністів Глухова відправили на відпочинок до Азовського моря

П’ятнадцять найталановитіших глухівських біатлоністів разом з тренерами поїхали відпочивати на берег Азовського моря до Кирилівки. Серед них – титуловані спортсмени, чемпіони України, призери та ті, хто лише на старті своєї кар’єри, передає Неделя.

Після карантину діти активно тренувалися, проводили по два заняття на день для того, щоб відновити форму, тому активний відпочинок на морі – те, що потрібно для загартування та здоров’я.

«На базі вже звикли, що ми такі активні – з басейну не виженеш. Тут є ще баскетбольний майданчик, тренажери, де проводимо тренування. Щоранку – зарядка, займаємося силовими вправами, купаємося, засмагаємо, відпочиваємо та набираємося сил», — розповіла керівник групи Наталя Тихонова.

Частково подорож оплатив Сумський регіональний центр зимових видів спорту. Усього спортсмени пробудуть на базі відпочинку 8 днів. А потім з наснагою продовжать активну підготовку до нового спортивного сезону. Уже в серпні розпочинається першість області, а потім – всеукраїнські змагання та Чемпіонат України.

Джерело: