Як у Сумах організують рух транспорту в період перекриття дороги на перетині пр-ту М. Лушпи та вул. Харківська

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зібрав нараду з представниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з питання зміни маршрутів руху громадського транспорту у зв’язку з ремонтом дороги по вул. Харківська, а саме перекриття перехрестя пр-ту М. Лушпи та вул. Харківська.

На нараді були присутні заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ, начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, в. о. директора КП «Електроавтотранс» Андрій НОВИК, головний інженер КП «Шляхрембуд» Ігор СИДОРЕНКО та начальник Управління патрульної поліції в Сумській області Олексій КАЛЮЖНИЙ.

Очільник Сум вислухав пропозиції присутніх з даного питання та доручив на один день, під час перекриття перехрестя на час проведення там ремонтних дорожніх робіт, організувати рух громадського транспорту по іншому маршруту.

Питання, в терміновому порядку, опрацьовують спеціалісти відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг. Попередньо, було вирішено організувати рух комунального громадського транспорту в об’їзд перехрестя, по вул. Лінійна та пл. Пришибська.

Оскільки в період перекриття даного перехрестя тролейбуси курсуватимуть в обмеженому режимі, обговорювали також питання організації підвезення працівників ПАТ «Сумихімпром».

Зауважимо, відсьогодні для руху транспорту відкрито дорогу на мосту, – від фонтану «Садко» до заїзду на парковку ТРЦ «Мануфактура» та заїзд до буд. Харківська, 1, (по лівомому боку вул. Харківська, виїзду з міста, перша «кишеня» також працюватиме для руху автівок).

«Ремонт дорожнього полотна на одній з центральних вулиць міста проходить якісно, з дотриманням новітніх стандартів укладання асфальтобетону та технологічних вимог. Я особисто щоденно контролюю виконання робіт. Наразі, головне питання – організація руху транспорту в період перекриття перехрестя пр-ту. М. Лушпи та вул. Харківська. Наперед приношу вибачення містянам за тимчасові незручності, але якість виконання робіт цього вимагає», – зауважив міський очільник.

Тимчасові зміни маршрутів, у зв’язку з перекриттям перехрестя пр-ту М. Лушпи та вул. Харківська, найближчим часом будуть оприлюднені на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Джерело: