“Воронізьку амбулаторію капітально відремонтували вперше за 50 років”, – Нардеп Михайло Ананченко

Воронізьку амбулаторію, що в смт Вороніж на Шосткинщині, капітально відремонтували вперше з часу побудови (50 років тому). На повне оновлення внутрішніх мереж, утеплення спрямували 8,7 млн грн коштів ДФРР. До фінансування долучилися і місцеві бюджети. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу»).

“Медицина в пріоритеті!

Що є найбільшою цінністю, та що є найдорожчим? – звичайно людське життя. Тому завжди радію, коли відкриваються оновлені медичні заклади.

Воронізьку амбулаторію капітально відремонтували вперше з часу побудови (50 років тому). На повне оновлення внутрішніх мереж, утеплення спрямували 8,7 млн. грн. коштів ДФРР. До фінансування долучилися і місцеві бюджети.

6 тисяч громадян, що тут обслуговуються, отримуватимуть послуги в комфорті. А відтак – швидше одужуватимуть.

Ще одна важлива подія для Шостки – відкриття після капітального ремонту станції екстреної медичної допомоги. Завдяки програмі Президента України «Велике Будівництво» створюються умови і для пацієнтів і для лікарів. В бюджеті наступного року втричі збільшені видатки на медицину: ремонти та будівництво лікарень, закупівлю сучасного обладнання та підвищення заробітних плат медикам. Тож, рухаємось далі”, – написав Михайло Ананченко.