Володимир Поцелуєв повідомив про роботу команди медиків лікарні Святого Пантелеймона у розбомблених росіянами громадах Сумського району

Команда медичних працівників Сумської клінічної лікарні Святого Пантелеймона продовжує працювати в одному з найгарячіших місць Сумщини – Стецьківській громаді, де нещодавно російські війська розбомбили місцеву школу.

Амбулаторія, яка належить до лікарні, була переведена на дистанційний режим роботи. Медичний персонал залишається на постійному зв’язку зі своїми пацієнтами, готовий надати необхідну допомогу в будь-який момент.

“Особлива увага приділяється жителям прикордонних громад, які в останні дні перебувають під шаленим ворожим бомбардуванням. Лікарі забезпечують цілодобове обслуговування без черги та, за потреби, готові залучити фахівців національного рівня. Для отримання консультації та запису на прийом можна звертатися за номером 0-800-333-103. Всі дзвінки з території України – безкоштовні.

Ми залишаємося з нашими пацієнтами навіть у найважчі часи”, – зазначив директор Сумської клінічної лікарні Святого Пантелеймона Володимир Поцелуєв. Він наголосив, що команда медиків працює з надією на перемогу і продовжує надавати допомогу мешканцям регіону.

Лікарі закликають усіх, хто потребує медичної допомоги, звертатися за наданими контактами і не зволікати з отриманням необхідної підтримки.