Володимир Поцелуєв: Підтримка відомими благодійниками нашої лікарні – це визнання нашого внеску у медицину Сумщини

КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» в Сумах отримала черговий вантаж з важливими медичними засобами завдяки підтримці волонтерів та благодійників. До переліку отриманих матеріалів входять антипролежневі матраци, подушки, вітаміни та витратні матеріали.

Благодійну допомогу надав низка організацій, серед яких БФ «Надія», фонд Дениса Парамонова, Revival Foundation, Geri Care, Eltech Trust, компанія “Дойч-Фарм” та БФ «Балу». Ця допомога є надзвичайно важливою для медичних закладів, особливо тих, що розташовані у прикордонних містах.

Директор КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Володимир Поцелуєв подякував благодійникам за внесок у здоров’я пацієнтів лікарні:

«Мені, як керівнику лікарні, приємно, що такі поважні міжнародні та вітчизняні благодійні організації обирають для співпраці саме наш медичний заклад – КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона». Для нас це, перш за все, розуміння, що ми на правильному шляху розвитку лікарні і зі свого боку будемо ще більше докладати зусиль, для покращення медичного обслуговування.

Ми дуже вдячні нашим партнерам за підтримку, яка допомагає нам ефективно лікувати наших пацієнтів та захисників. Ця допомога є вкрай важливою в умовах постійного навантаження на медичні установи”.