Володимир Поцелуєв: Медики Сумської клінічної лікарні Святого Пантелеймона отримали нагороди за допомогу військовим

Колектив Сумської клінічної лікарні Святого Пантелеймона продовжує отримувати заслужені нагороди з нагоди професійного свята. Командування військової частини 143-ї окремої піхотної бригади висловило подяку медикам за їхню активну життєву позицію, патріотизм, турботу та безкорисну допомогу військовослужбовцям.

Також директор лікарні Володимир Поцелуєв повідомив про теплі вітання від командира Оперативного командування «Схід» Збройних Сил України, генерал-майора Олександра Нестеренка. “Легендарна людина для Сумщини, яка змогла відстояти її у найтяжчі години, зберегти цілісність кордонів – як лікарі, ми завжди допомагали вирішувати усі поставлені завдання і завжди раді бачити генерала у наших стінах у гарному настрої і з переможним запалом!” – зазначив Поцелуєв.

За словами директора, ці відзнаки від українських захисників мають особливе значення для всього колективу лікарні. “Це вже не перші наші відзнаки, але для нас вони завжди особливі, і ми з великою шаною і повагою приймаємо їх із рук військових,” – додав він.

Володимир Поцелуєв, який також є депутатом Сумської обласної ради, наголосив на важливості підтримки Збройних Сил України. “Ми завжди допомагали і продовжуємо допомагати нашим захисникам, особливо військовим медикам, які щодня ризикують своїм життям заради нашого миру і безпеки. Такі питання я тримаю на особливому контролі 24/7. Багато наших колег, ризикуючи власним життям, зараз рятують життя захисникам на передовій і для мене важливо тримати із ними постійний звʼязок і допомагати необхідними ліками чи обладнанням,” – підкреслив він.

Нагадаємо,  нещодавно у Сумському центрі серцево-судинних ендоваскулярних реконструктивних технологій, створеному при Сумській клінічній лікарні Святого Пантелеймона, вперше виконали операцію з лікування аневризми аорти.