Володимир Поцелуєв: Лікарня Святого Пантелеймона підтримує Кияницьку амбулаторію та жителів прикордонних громад

9 серпня 2024 року Кияниця зазнала чергового обстрілу, внаслідок якого місцева амбулаторія більше не може повноцінно функціонувати. Медичний заклад переходить на дистанційний режим роботи. У відповідь на цю ситуацію Сумська клінічна лікарня Святого Пантелеймона надає всю необхідну допомогу як для Кияницької амбулаторії, так і для жителів Кияниці та сусідніх прикордонних громад, які потерпають від російської агресії.

Володимир Поцелуєв, директор Сумської клінічної лікарні Святого Пантелеймона, підкреслив важливість підтримки місцевих жителів у цей важкий час. Для них та внутрішньо переміщених осіб з регіону передбачено обслуговування без черги. У разі потреби до лікування залучатимуть фахівців найвищого рівня, включаючи національних експертів.

Отримати консультацію та записатися на прийом можна за номером 0 800 333 103, всі дзвінки в межах України безкоштовні. Жителі Кияниці та сусідніх громад також можуть звернутися за медичною допомогою в Амбулаторію села Стецьківка за телефоном 095 644 3762.

Володимир Поцелуєв закликає всіх, хто потребує медичної допомоги, звертатися за зазначеними контактами та не зволікати. Лікарня продовжує працювати з надією на перемогу та вірою в Збройні Сили України.

​​”Ми робимо все можливе, щоб підтримати наших пацієнтів, військових та медиків, навіть у таких складних умовах. Віримо в Збройні Сили України та продовжуємо працювати з надією на перемогу!” – підкреслив Володимир Поцелуєв.