Вітання народного депутата Максима Гузенка до Дня Національної поліції України

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав жителів Сумщини з Днем Національної поліції України.

“Шановні працівники поліції! Прийміть вітання з професійним святом — Днем Національної поліції України!

Щодня ви пізнаєте серйозні ризики та небезпеку, але попри все виконуєте свій вкрай важливий для суспільства обов’язок – захищаєте правопорядок, життя і спокій наших громадян, щомиті готові прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду.

За останні роки відбулися величезні зміни у правоохоронній системі України. Ми побачили не тільки нові молоді обличчя, але й нові характери, які реальними справами та опікою про людей заслуговують все більше поваги й довіри у суспільства. Із крупиць добра, сміливих вчинків, героїчних подвигів, ціною яких нерідко стає власне життя, українська поліція створює свій міцний авторитет і престиж.

Щодоби на Роменщині попереджають і виявляють десятки злочинів. І тільки завдяки вам вдається зберігати життя і здоров’я людей, їхнє майно, права та свободи. Національна поліція — це та структура, без якої Україна не зможе функціонувати!

У цей день хочу окремо згадати тих поліцейських, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. Світла вам пам’ять!

А всім іншим бажаю міцного здоров’я та витримки, натхнення і людської вдячності. Безмежна повага вам за безсонні ночі, в які ви відриваєтеся від своїх родин та відпочинку і стаєте до патрулювання. І дякую вам за те, що робите все, аби на Роменщині було спокійно”, –  йдеться у привітанні.