Віталій Максименко: Сумщина має давні та міцні традиції у розвитку машинобудівної галузі

Заступник голови Сумської облдержадміністрації від імені голови облдержадміністрації Романа ГРИЩЕНКА привітав працівників АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» з Днем машинобудівника.

За його словами, про якість та надійність обладнання сумських машинобудівників світ дізнався ще за часів Харитоненка та Суханова, а згодом і Бельгійського акціонерного товариства.

«Сьогодні машинобудівники Сумщини роблять значний внесок у науково-технічний прогрес, інноваційний розвиток економіки України. І одним із найуспішніших підприємств в області, що спеціалізується на виробництві високотехнологічного насосного обладнання, є «Насосенергомаш», – зазначив Віталій МАКСИМЕНКО. – За роки роботи підприємства вироблено понад 500 тисяч насосів. Більше 1200 насосів поставлено на атомні станції. А в цьому році АТ Сумський завод «Насосенергомаш» отримав підтверджуючі сертифікати на відповідність вимогам міжнародних стандартів. Я вітаю вас із цим досягненням».

Заступник голови облдержадміністрації запевнив, що обласна влада підтримує і буде підтримувати місцевого товаровиробника, сприяти отриманню нових замовлень, виходу на нові ринки збуту. Адже стабільна робота бюджетоутворюючих підприємств – це нові робочі місця,  функціонування інфраструктури міста, врешті-решт – це спокій та соціально-економічний розвиток області.

«Від щирого серця вітаю вас з професійним святом. Бажаю міцного здоров’я та сімейного благополуччя, виробничих успіхів в ім’я світлого і заможного майбутнього ваших родин і рідної Сумщини у складі незалежної, вільної та економічно сильної України», – наголосив Віталій Максименко.

З нагоди 71 річниці від дня заснування Акціонерного товариства «Сумський завод «Насосенергомаш» та професійного свята Дня машинобудівника за вагомий особистий внесок у забезпеченні розвитку машинобудівної галузі, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм заступник голови облдержадміністрації привітав головного диспетчера ремонтно-експлуатаційної служби заводу Валерія ЧАЛОГО з отриманням почесного звання «Заслужений машинобудівник України».

Також з нагоди професійного свята Дня машинобудівника Віталій Максименко вручив почесні грамоти голови Сумської облдержадміністрації кращим працівникам підприємства.

Джерело: