Віталій Калініченко розповів про візит до нього представника найбільшого телерадіоконсорціуму Німеччини

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко розповів про візит на його підприємство  німецького журналіста, який представляє найбільший телерадіоконсорціум Німеччини. Іноземний кореспондент був вражений тим, як самовіддано працюють аграрії на Миропільщині в умовах війни, при цьому використовуючи сучасну техніку та технології.

“Учора мав нагоду поспілкуватися із німецьким журналістом Марком Дагге, який представляє ARD — «Асоціацію суспільного мовлення Федеративної Республіки Німеччина» (найбільший телерадіоконсорціум Німеччини).
Разом із керівником ТОВ “Агрофірма “Псьол”, моїм батьком – Миколою Петровичем Калініченком провели екскурсію для Марка по нашому підприємству, побували на російсько-українському кордоні, показали тамтешні наші поля…
Марка дуже цікавило, як нам вдається працювати буквально під щоденними артилерійськими обстрілами, розповіли про підрив комбайну на міні, під час збирання кукурудзи, поділилися нашими проблемами та планами на майбутнє.
Німецького журналіста вразило, що у нас на підприємстві застосовується техніка і технології, нічим не гірші, ніж в його рідній країні. Також був здивований інфраструктурою нашої рідної Миропільщини, де ми впродовж багатьох років робили і дороги, і спортивні майданчики, й освіті та соціальні заклади. Шкода бачити, коли щось із щойно зробленого та відремонтованого – за одну мить руйнується наслідками війни…” – поділився Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями Віталій Калініченко здійснив візит до Херсона з гуманітарною допомогою. Під час поїздки він познайомився із колегою-аграрієм, який був мільйонером, а зараз майже безхатько.