Віталій Калініченко побував із робочим візитом у Верхньосироватській ОТГ

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко намагається якомога частіше проводити зустрічі із жителями Сумського району, щоб під час живого спілкування підтримувати людей, дізнаватися, що їх турбує та оперативно вирішувати питання, якщо дозволяють обставини. Народний обранець переконаний, що цінність такого діалогу не можуть замінити ні письмові звернення, ні телефонні розмови, ні соцмережі. Тож днями він побував із робочим візитом у Верхнсьосироватській сільській об’єднаній територіальний громаді, зокрема разом із місцевою старостою Юлією Павлівною Павлюченко  відвідав села Великий Бобрик, Малий Бобрик і Юсупівка.

«Приємно, що у кожному із цих сіл мав можливість зустрітися із багатьма місцевими жителями, кожен зміг розповісти про наболіле, разом подумали, як краще виправити ситуацію.

Щодо наболілих питань – питання транспортного сполучення, забезпечення продуктами харчування та продуктами першої необхідності, ремонт доріг…

В межах своїх депутатських повноважень буду працювати над допомогою. Звичайно, всі розуміють, що через війну, багато чого не вдасться реалізувати. У той же час, забезпечити ці населені пункти  продуктами харчування та першої необхідності – реально здійснити вже найближчим часом і ці питання будуть вирішені», – поділився депутат враженнями від поїздки на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Віталій Калініченко забезпечив волонтерів із сіл Пристайлове та Калюжне Лебединської громади, а також села Лікарське Миколаївської громади  матеріалом для виготовлення захисних сіток бійцям на фронт. На запрошення старостатів депутат ознайомився із роботою місцевих активістів, які вирішили зробити свій внесок у перемогу та допомогу Збройним силам України. Що ж до участі народного обранця у зміцненні армії, то вона є систематичною і змістовною. Так, нещодавно він передав захисникам уже четвертий автомобіль підвищеної прохідності.