Віталій Калініченко підтримав волонтерів із Будильського старостату Лебединської ОТГ

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко продовжує підтримувати волонтерський рух, який за покликом серця організували жителі Сумського району. Цього разу народний обранець побував із робочою поїздкою у Будильському старостинському окрузі Лебединської громади. Місцеві мешканці також об’єдналися у бажанні  зробити свій внесок у наближення перемоги і допомагають нашим військовим, створюючи для них захисні сітки. Як і для волонтерського активу інших громад, Віталій Калініченко передав завзятим громадянам із Будилки  камуфляжний матеріал, з якого вони виготовлять нові вироби для захисників на фронт. За словами депутата, щире прагнення людей віддавати свою працю та час для воїнів надихає на добрі справи і посилює віру в українську армію.

«Приємно бачити, як у Лебединській громаді люди об’єднуються заради нашої спільної Перемоги, вносячи для неї кожен свій внесок.

Сьогодні побував у Будильському старостинському окрузі. На запрошення Світлани Цебро познайомився із місцевою волонтерською спільнотою. Тут, як і в інших куточках Лебединщини небайдужі жіночки організували плетіння маскувальних сіток для наших захисників.

Звичайно, підтримав таке починання і передав їм камуфляжний матеріал. Взагалі, коли бачиш таку самовідданість своїй справі, бачиш велике бажання щось зробити – то і самому не хочеться стояти осторонь, шукаєш можливість допомогти.

З таким завзяттям, розумієш, що наша Перемога уже близько, наближаємо її разом!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно  депутат передав камуфляжний матеріал, необхідний для плетення маскувальних сіток, для волонтерів із Річківської громади, що на Білопільщині. Також він підтримав ініціативи жителів сіл Калюжне та Пристайлове Лебединської громади і Лікарське Миколаївської громади.