Віталій Калініченко передав для ЗСУ одразу два пікапи підвищеної прохідності

Депутат Сумської обласної ради від партії “Слуга народу”  Віталій Калініченко продовжує підтримувати захисників, щоб разом наближати перемогу України: виконуючи обіцяне, він передав бійцям ЗСУ одразу два пікапи підвищеної прохідності. Автомобілі, призначені для військових, народний обранець придбав за власні кошти, ретельно відібраши у Європі за необхідними параметрами.

“Учора, як і обіцяв у своєму звіті – передав два пікапи підвищеної прохідності на потреби Збройних Сил України. Приємно, що автомобілі біля Свято-Воскресенського храму у м.Суми освятив архієпископ Сумський і Охтирський Православної Церкви України Мефодій. Хай Бог оберігає наших воїнів і дарує нашому народові Перемогу!
Окремо хочу зазначити, що дані авто мною були придбані за власні кошти у розмірі трохи більше 800 тисяч гривень. Брав уживані у Західній Європі – довго шукали і знайшли те, що потрібно військовим зараз якнайбільше.
Оскільки автомобілі були уживані, то відправив їх на СТО, де вони не тільки пройшли повне технічне обслуговування, але й змінили колір, що позитивно вплине на їх маскувальні властивості. Лише після повного техогляду, який тривав майже два тижні, пікапи було передано нашим захисникам і вже найближчим часом вони опиняться на передовій. Тепер і військові, які будуть керувати авто, та і я – будемо упевнені, що автомобілі не підведуть у важку хвилину і виконають свій обов’язок до кінця!
А ми і далі будемо допомагати кувати і наближати нашу Перемогу та Мир!” – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо,  у День святого Миколая Віталій Калініченко привітав дітей полеглих українських захисників, які сьогодні особливо потребують підтримки та турботи, та передав їм солодкі подарунки.