Віталій Калініченко передав для ЗСУ чергове авто підвищеної прохідності

Днями депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко передав нашим захисникам автомобіль підвищеної прохідності, який допоможе їм в службі на захисті рубежів Сумщини. Пікап Mitsubishi після проведеного апгрейду повністю відповідає запитам і побажанням військових, а значить, дозволить бійцям бути більш мобільними і оперативно виконувати щоденні завдання. Народний обранець вже неодноразово говорив,  що завдання кожного – допомагати фронту і наближати перемогу України, і продовжує активно підтримувати  Збройні Сили, зокрема, забезпечуючи вкрай необхідним транспортом.

«Цього тижня передав нашим захисникам, які боронять кордон у нашій рідній Сумщині, чергове авто – повнопривідний пікап підвищеної прохідності Mitsubishi L 200. Це вже четверте авто, спрямоване мною Збройним Силам України.

Перед безпосередньою передачею, провели технічний огляд автомобіля, покращивши його надійність та їздові характеристики.

Дякую Архієпископу Сумському і Охтирському Мефодію за освячення автомобіля та добрі слова на нашу адресу – нехай його молитва оберігає наших воїнів.

Це далеко не перша моя допомога нашим військовим. До цього мною були передані і дрони, і антидоронові рушниці, і спорядження та амуніція. Також багато допомоги надали будівельними матеріалами і технікою для спорудження окопів та бліндажів.

Звичайно, зупинятися не збираємося і будемо по мірі можливостей допомагати нашим захисникам до повної Перемоги та Миру у нашій країні!» – розповів Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у грудні 2022 року депутат, виконуючи обіцянки перед бійцями, передав для ЗСУ одразу два пікапи підвищеної прохідності. Автомобілі, призначені для військових, народний обранець придбав за власні кошти, ретельно відібравши у Європі за необхідними параметрами.

А у листопаді минулого року Віталій Калініченко передав військовим Сумщини дві антидронові рушниці для боротьби з ворожими безпілотниками, що атакують мирних жителів і цивільну інфраструктуру.