Віталій Калініченко: Через майже щоденні обстріли змушені були змінити локацію проведення футбольного турніру

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко розповів про проведення футбольного турніру “Переможемо разом”, у якому взяли участь юнаки із різних міст Сумщини. Через щоденні обстріли довелося змінити локацію змагань  – замість Миропільської громади вони відбулися у Лебедині.  Подробиці він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці:

“У попередні роки “Агрофірма “Псьол” реалізовувала багато різних соціальних та інфраструктурних об’єктів на теренах Сумського району. Ми відновлювали дороги, будували спортивні майданчики, ремонтували освітні та медичні заклади. Темі спорту приділяли особливу увагу, адже хотіли, щоб у нас було здорове перспективне суспільство – таке, серед якого хотілося б жити і працювати, створювати нові бачення і перспективи.

Сьогодні ж, звичайно, ми концетруємо свою меценатську діяльність на гуманітарних питаннях, адже в такій ситуації, в якій опинилася наша держава і Сумщина зокрема, для багатьох громадян головним питанням стало просто бажання вижити, мати їжу і тепло в домівках.

Поряд із тим, один виняток все ж дозволили собі зробити – провели футбольний турнір «Переможемо разом». Так, ми не змогли його провести у нас на батьківщині в Миропільській громаді, бо маємо ледь не щодня артилерійські прильоти, тому обрали іншу локацію – місто Лебедин (до речі, стадіон, який ми свого часу допомогли побудувати).

У футбольному турнірі брали участь юнаки 2011-2012 років народження. Загалом змагалися п’ять команд з різних міст Сумської області: команда з Великої Рибиці, «Динамо» (Білопілля), дві команди з Футбольної школи Сергія Страшненка (ФШСС і ФШСС-2, м. Лебедин) та «Явір» із Краснопілля.

За результатами проведених ігор перемогу здобула команда «Явір» із Краснопілля. Крім того, було визначено кращих гравців кожної з команд учасниць та кращого воротаря турніру.

Щиро вірю, що скоро на нашій землі буде мир і ми готові ще із більшою енергією робити все можливе, щоб Сумщина була перспективною та успішною!”.