Віталій Бурбика: «Разом зі спортивною спільнотою розробляємо єдину програму розвитку фізкультури і спорту Сумського району»

Голова Сумської районної державної адміністрації Віталій Бурбика відкрив перше засідання новоствореної координаційної ради з питань розвитку фізичної культури і спорту у Сумському районі. За одним столом зібралися 15 представників спортивної спільноти району.

Раніше Віталій Бурбика збирав потужних підприємців району, тож, як бачимо, очільник району продовжує об’єднувати фахівців різних напрямків.

Учасники консультативно-дорадчого органу разом з головою району обговорили можливості вдосконалення умов для фізичної культури та спорту у Сумському районі, домовилися про координацію дій у вирішенні питань, пов’язаних зі спортивною інфраструктурою.

«Наша головна мета, — це популяризація здорового способу життя та консолідація зусиль для розвитку спорту, створення для цього сприятливих умов у кожному куточку нашого великого району», — зазначив Віталій Бурбика.

На першому зібранні очільник ініціював створення єдиної програми розвитку фізкультури і спорту Сумського району. Спільно з членами ради вже розпочато напрацювання основних положень, ініціатив та шляхів їх реалізації по галузевих напрямках.

Джерело: