Виробництва RGM group успішно пройшли перевірку

Державне підприємство “Науково-технічний центр “Дорожній контроль якості” атестувало Асфальтобетонний завод та Бетонно-змішувальний вузол групи компаній RGM group.

Так, на Асфальтобетонному заводі, який знаходиться у смт Степанівка, експерти проаналізували стан виробництва асфальтобетонних сумішей та ЩМАС, атестувати їх на відповідність продукції вимогам нормативної документації.

Що стосується Бетонно-змішувального вузла, фахівці науково-технічного центру звернули увагу на якість виробництва бетонних та залізобетонних виробів, атестувати їх на відповідність продукції вимогам нормативної документації на бетонозмішувальній установці СБ 145-2.

«Кожного року наші виробництва проходять атестацію, аби підтвердити свою високоефективність та відмінну якість випущеної продукції. Експертна оцінка та видані атестати дозволяють нашим компаніям ТОВ «Роад Констракшн», ТОВ «Гелікон Груп», ТОВ «Сумимостобуд» утримувати лідерські позиції на ринку дорожньо-будівельних робіт Сумщини», – коментує керівник відділення з розповсюдження групи компаній RGM group Станіслав Маслов.

Джерело: