Ветеран МВС пірнув у річку і травмував хребет

У неділю, 28 червня, на річці Десна стався нещасний випадок. 47-річний шосткінец Віктор Строкач повіз своїх дітей відпочивати на річку. Під час купання невдало пірнув, травмувавши шийний відділ хребта.

У чоловіка моментально відмовили кінцівки … Викликана «Швидка допомога» доставила в Шосткінську лікарню. Лікарі діагностували закриту травму шийного відділу хребта і спинного мозку, тетралгію, спинальний шок.

Віктор Миколайович Строкач – ветеран МВС, більше 20 років свого життя присвятив охороні правопорядку в Шостці, працював заступником начальника Шосткінського міськвідділу – начальником міліції громадської безпеки. По виходу на пенсію продовжив працювати в Шосткинському військовому комісаріаті, служив в АТО …

Зараз Віктор Миколайович в реанімації, під апаратом штучної вентиляції легенів. В даний момент його стан дуже важкий. Лікування спрямоване на зняття набряку, а також підтримують життя препарати, на що необхідно по кілька тисяч гривень щодня. Якщо стан покращиться, планують робити комп’ютерну томографію і відправити на лікування і оперування в Київ.

Родина Віктора Миколайовича буде вдячна за підтримку. Надати фінансову допомогу можна на картку ПриватБанку 5168 7551 0968 9279 Строкач Віталіна Вікторівна (дочка). Область Телефон: 068 540 36 50 дочка Віталіна. Телефон подружжя: 068 626 87 80 (Тетяна).

Віктор Миколайович до нещасного випадку.

Джерело: