«Велике будівництво»: «АМК РЕМ-БУД» завершила ремонт першої ділянки дороги Боровенька-Московський Бобрик у Лебединській ОТГ

Компанія відновила 2,7 км проблемного автошляху Боровенька-Московський Бобрик, що у Лебединській ОТГ.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує роботи свій внесок у розбудову дорожньої інфраструктури Сумщини. Так, на замовлення ДП «Дороги Сумщини», працівники підприємства привели до ладу найпроблемнішу частину для проїзду автомобілів на дорозі Боровенька – Московський Бобрик – шлях був вимощений бруківкою і не бачив ремонту десятками років.

Відновлення дорожнього полотна,  яке веде до центру Лебединської громади та до сусідньої Полтавської області, відбувається у два етапи. Зокрема, цьогоріч бригади «АМК РЕМ-БУД» завершили ремонт 2,7 км дороги, решту – понад 11 км – планують зробити у 2022 році.

Усі ремонтні роботи працівники «АМК РЕМ-БУД» виконували якісно та оперативно. На об’єкті вони влаштували два вирівнюючих шари із щебенево-піщаної та із крупнозернистої асфальтно-бетонної суміші, а також уклали один фінішний із дрібнозернистої суміші. Разом з цим вирівняли та вимостили узбіччя, нанесли нову дорожню розмітку.

Завдяки старанням працівників «АМК РЕМ-БУД» автомобілісти тепер долають цей відрізок автошляху швидко та безпечно.

Нагадаємо, що цього року «АМК РЕМ-БУД» відремонтувала у Лебединській ОТГ низку доріг. Працівники компанії привели до ладу та створили комфортні умови проїзду не лише на великих автошляхах (Токарі-Межиріч), а й на внутрішньобудинкових дорогах (місто Лебедин – вул. Верстатників, вул. Першогвардійська).