«В саме серце. Охтирка»: за підтримки нардепа Миколи Задорожнього вийшов фільм-реквієм про загиблих героїв-охтирчан

26 лютого виповнилася друга річниця найжахливіших подій, що сталися в Охтирці з початку повномасштабного вторгнення. Цього дня два роки тому від двох авіаударів по території військового містечка 91-го окремого Охтирського  полку підтримки загинуло 59 військовослужбовців, безвісно відсутніми залишаються двоє.

Щоб віддати належне загиблим охтирчанам і вшанувати їхню пам’ять, народний депутат Микола Задорожній підтримав ідею сумських кінематографістів із «Black Fox production» і створити документальну стрічку про ті незабутні  події.

«Результатом став фільм «В саме серце. Охтирка» – емоційна та щемка історія, яка не залишає байдужим. Сподіваюсь, що цей фільм-реквієм по героям, які назавжди залишаться в казармі Охтирського полку, знайде свого глядача», – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Переглянути фільм «В саме серце. Охтирка» можна за посиланням –  https://youtu.be/3j92OMPMHUg

Нагадаємо, нардеп Микола Задорожній підтримав ініціативу щодо евакуації дітей із прикордоння Сумщини у безпечні регіони України. Зокрема, нещодавно  парламентар разом із колегами по партії «Слуга народу» допоміг вивезти дітей із прикордонних громад Шосткинського та Конотопського районів.