В Охтирці зграя безпритульних собак ледь не покусала жінку з маленькою дитиною

Урятуватуватися від агресевних псів охтирчанці допомогла випадкова перехожа.

Це сталося, коли жінка прямувала до садочка із своєю майже 3-річною дитиною. Проходячи навпроти заводу “Промзв’язок”, охтирчанка ледь не стала жертвою безпритульних тварин, які, як виявилося з її слів, там постійно перебувають. У резльтаті дитина неаби як перелякалася та отримала стрес. У коментарях під дописом охтирчани розповіли, що така ситуація в місті не вперше – собаки вже нападали на матусь із малолітніми дітьми.

“Сьогодні, 10 вересня 2020 року, близько 9 години ранку ми йшли до дитячого садка Армійською вулицею. Коли перейшли міст навпроти заводу “Промзв’язок”, на нас накинулась зграя здичавілих собак, які постійно мешкають біля дев’ятиповерхівки (вул. Паркова, за мостом). Собаки обступили дитячу коляску, почали гавкати, намагаючись покусати мене та мою дитину. Дякую Богу, що за мною йшла незнайома жінка, яка допомогла мені відігнати собак. Я та моя маленька донечка були шоковані цією ситуацією. Дитина отримавши стрес, розплакалась, ледве вдалося її заспокоїти”, – розповіла у Фейсбуці Яна Горпиченко і додала, що написала заяву до мерії.
Та схоже, розраховувати на допомогу мера Ігоря Алєксєєва навряд чи можна. Якщо за усі роки своєї каденції він не “поворушив і пальцем”, то зараз, тим паче, не візьметься за вирішення проблеми із безпритульними собаками, коли підготовка до місцевих виборів – у самому розпалі.