У вбивстві охтирчанина підозрюють бійця Нацгвардії

Правоохоронні органи затримали у Сумській області бійця Національної гвардії, підозрюваного у вбивстві місцевого жителя. Про це повідомили у прес-службі Держбюро розслідувань.

Там розповіли, що до поліції надійшла заява про зникнення 31-річного жителя Охтирки. Під час розслідування правоохоронці виявили в його будинку сліди крові. Крім того, зник автомобіль, яким користувався чоловік. «Тіло зниклого було виявлено у лісосмузі на глибині близько метра. Було встановлено, що він загинув через множинні ушкодження голови, шиї і спини», — йдеться у повідомленні.

Підозрюваним у вбивстві виявився 22-річний військовослужбовець однієї з частин Національної гвардії, якого затримали на викраденому автомобілі. Спочатку чоловік заперечував свою причетність до скоєного, а вже згодом у всьому зізнався та розповів про події того дня, і показав де сховав тіло та знаряддя убивства. Встановлено, що затриманий здійснив убивство з корисливих мотивів, так як за його місцем мешкання правоохоронці виявили 2000 доларів США, які належали вбитому. Тепер «бійцю» загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Джерело: