У сумському «Університеті третього віку» стартує новий навчальний рік

«Університет третього віку», що діє на базі міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня», розпочинає 1 жовтня новий начальний рік.

За інформацією директора терцентру Інни ГАЛІЧЕНКО, в Університеті працюватимуть, як і торік, 11 факультетів («Правовий», «Основи медицини та здорового способу життя», «Мистецький», «Сучасні технології», «Садівництво та городництво», «Народознавство та фольклор», «Група здоров’я», «Національна та сучасна вишивка», «Геронтопсихологія», «Англійська мов», «Гаджети, як ними користуватися»).

Навчання проходитиме переважно онлайн, лише заходи фізкультурно-оздоровчого спрямування, за сприятливої погоди, проводитимуть на свіжому повітрі.

Долучитись до навчання в «Університеті третього віку» можна протягом навчального року. Для цього необхідно звернутись за тел.: 32-77-74 або через Facebook (Університет третього віку. Сумський міський територіальний центр «Берегиня», Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування «Берегиня»).

Торік Університет випустив 476 слухачів. Були ті, хто навчався не вперше, адже програма навчання щороку змінюється.

Джерело: