У Сумській РДА відбулося офіційне представлення нового голови

Голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко представив активу району нового голову Сумської райдержадміністрації Віталія Бурбику.

Роман Грищенко побажав Віталію Бурбиці успіхів на посаді і дав завдання на особливому контролі тримати будівництво об’єктів програми «Велике будівництво». Сумський район має подавати приклад іншим районам Сумщини у реалізації цієї програми Президента України Володимира Зеленського та інших державних і обласних програм.

«Ми сьогодні розпочали з Віталієм Олександровичем об’їжджати район. Звернули увагу на певні недоліки. Зокрема, хочу зупинитися на будівництві та недобросовісних підрядниках. Зокрема, ми оглянули дошкільний заклад «Орлятко» в смт Степанівка, виявили недобросовісного підрядника, і на сьогодні вже договір з ним розірвано, – зазначив Роман Грищенко. – У найкоротші терміни громада має провести тендер, знайти нового підрядника і роботи необхідно виконати якнайшвидше. Також я ставлю завдання скерувати матеріали щодо підрядника до прокуратури. Для громади заклади мають будуватися швидко, якісно і прозоро».

Також голова облдержадміністрації дав завдання очільнику Сумського району щодо наповнення бюджету, надання якісних медичних послуг населенню, будівництва доріг та дотримання вимог екологічної безпеки громадян.

Довідково. Крім цього дитячого садочка в рамках реалізації програми «Велике будівництво» в Сумському районі ще відбувається реконструкція школи у Нижній Сироватці. Також заплановане будівництво стадіону у с. Стецьківка, ремонт дороги Софіївка-Миколаївка-Хотінь та вул. Поштова в Хотіні.

Джерело: