У Сумській області підготовка до нового опалювального сезону проводиться відповідно до розроблених графіків

Про це говорили під час виїзного засідання обласного оперативного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, яке відбулося у м. Ромни під головуванням заступника голови Сумської облдержадміністрації Сергія ПАХОЛЬЧУКА.

На засіданні заслуховували керівників Роменської, Конотопської, Буринської, Липоводолинської та Недригайлівсьокої районних державних адміністрацій, а також очільників об’єднаних територіальних громад, розташованих на вказаних адміністративно-територіальних одиницях. Вони звітували про хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до наступного опалювального сезону.

У цілому підготовка об’єктів проводиться відповідно до розроблених графіків.

Сергій Пахольчук особливу увагу присутніх зосередив на необхідності своєчасної підготовки теплових господарств до опалювального сезону (проведення повірки та метрологічної атестації засобів вимірювальної техніки, встановлення вузлів обліку газу та засобів дистанційної передачі даних, підписання актів готовності джерел теплової енергії, а також погашення заборгованості за спожитий природних газ перед газопостачальними та газотранспортними компаніями).

Джерело: