У Сумах запрацювали кінотеатри та боулінг

Денис Ковальов працює в боулінгу близько 6 років. Після чотирьох місяців карантину вперше бере до рук кулю для боулінгу. Розповідає, що перерва в роботі дається взнаки. «Дуже важко, бо довго звикаєш, навички втрачаються, але форма набереться за 3-4 дні. Ми і до карантину протирали кулі, все мили. Тепер ми робимо те саме, тільки частіше», – каже він.

Для відвідувачів тут антисептик та одноразові маски на вході. Далі розповідають, як організували видачу та дезінфекцію спеціального взуття для гри.

У Сумах поновили роботу кінотеатри та боулінг

«Ми будемо розсажувати людей через одну доріжку, щоб була дистанція. Обробка шарів або кожні дві години, або після кожної компанії. За стіл може сідати 4 чоловіки. На сьогодні ми чаємо 2 доріжки в боулінгу. Вже приходив наш постійний клієнт», — розповіла адміністраторка Ксенія Прокопова.

Також у закладі оброблятимуть щодвігодини поверхні та підлогу. Кожному гостю безкоштовно видаватимуть шкарпетки, аби скористатися спеціальним взуттям для боулінгу.

Також запрацювали кінотеатри. В одному з них розповіли, що відвідувачів будуть розсаджувати у шахматному порядку — 2 через 2. У приміщенні є спеціальні наліпки на підлозі, які нагадують відвідувачам триматися дистанції, а також одягати засоби захисту.

У Сумах поновили роботу кінотеатри та боулінг