У Сумах водій з ознаками наркотичного сп’яніння протаранив дві автівки

ДТП сталася на вул. Д. Галицького. Про це у Фейсбуці повідомив Володимир Чепік.

У «Газелі» відказав рульовий механізм і вона протаранила припарковий бус та старенький «Запорожець». Водій вів себе неадекватно. Замість того, щоб зупинитися, намагався проїхати далі, розповів очевидець.

«ДТП трапилось біля тротуару на тихій та тінистій вулиці. У цей час на цьому тротуарі зазвичай на велосипедах катаються діти та гуляють матусі з колясками. Запарковане авто фактично зупинило виїзд машини на тротуар.

По приїзду поліції, патрульні помітили, що водій має ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Тест на алкоголь виявився негативним. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в найближчій медичній установі водій погодився, але в самому наркодиспансері проходити огляд відмовився. Відповідно отримав адміністративний протокол про відмову від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння.

Як виявилося, це його не перший випадок такого керування. Сьогодні у даного водія повинен відсудитися суд за аналогічне правопорушення», — написав сумчанин.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2818535044914714&set=a.287570618011182&type=3

Джерело: