У Сумах відбулися змагання зі стрільби серед команд силових структур області

Бійці спецпідрозділу «Альфа» Служби безпеки України, кордівці, поліцейські та нацгвардійці взяли участь у змаганнях, які відбулися на одному з навчальних полігонів області. Правоохоронці змагалися у різних вправах, зокрема у стрільбі з пістолетів та карабінів.

«Учора був проведений перший етап кубку Головного управління Національної поліції із практичної стрільби, – говорить начальник відділу правового забезпечення ГУНП в Сумській області Денис Бітюков. – Двадцять дев’ять учасників виборювали право називатися кращими в командному та індивідуальному заліках. Дані змагання були проведені за правилами міжнародної конфедерації практичної стрільби. І навіть погода не завадила показати відмінні результати у володінні вогнепальною зброєю».

Судді прискіпливо оцінювали дії учасників. Особливу увагу звертали на швидкість виконання завдання і кількість прицільних влучань. Відтак у запеклій боротьбі перемогу одержали дві команди Служби безпеки України, а третє місце посіла команда управління «КОРД» ГУНП в Сумській області.

Джерело: