У Сумах рекламні щити ОП-ЗЖ облили фарбою і погрожують партійцям у соцмережах

У ніч на 30 вересня на Сумщині радикали облили фарбою білборди ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ.

Напередодні праворадикал Денис Сокур на своїй сторінці у Facebook повідомив про створення «координаційного штабу» та закликав до знищення партійців ОП-ЗЖ.

Керівник Сумської регіональної організації ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко повідомив, що опозиціонери подали заяву до поліції і за фактом погроз, і за фактом псування білбордів політичної сили.

«Ми переконані, що передвиборчу боротьбу треба вести чесно, без використання брудних методів. Праворадикалів бісить, що рейтинги нашої політичної сили з кожним днем зростають, а на них населення не звертає уваги. Це тому, що ми, на відміну від них, працюємо щодня, а не лише перед виборами. Тоді як їхня діяльність – це марші зі смолоскипами, розбрат у суспільстві і заклики до руйнування, а не творення», – сказав Олександр Стрельченко.

Він наголосив, що справу про погрози життю і знищення білбордів буде доведено до кінця і винні будуть покарані.

«На Сумщині живуть розумні люди, яких подібними провокаціями не залякаєш. І значний рейтинг ОП-ЗЖ це підтверджує. Люди бачать наші справи і довіряють Мирному плану партії, а не вакханаліям місцевої купки радикалів!» – підсумував керівник Сумської регіональної організації ОП-ЗЖ.

Джерело: