У Сумах на СКД піймали хлопця з 27 зіп-пакетами із наркотиками

Подія сталася під час патрулювання вулиці Сумсько-Київських Дивізій. Увагу вартових порядку відразу привернув чоловік, який рухався назустріч інспекторам.

“Він ніби намагався спокійно пройти повз службовий автомобіль, але демонстративно відвертав погляд та час від часу скоса зиркав на нас”, — розповідає поліцейський 4-ї роти Вадим Шинкаренко.

Патрульні вирішили провести 19-річному сумчанину поверхневу перевірку, про що йому й повідомили. Перехожий занервував ще більше. Після проведення превентивного поліцейського заходу з’ясувалося, чому він так себе поводив. Інспектори виявили у нього чималу кількість невеликих згортків, обмотаних ізолюючою стрічкою.

На місце події охоронці порядку відразу ж викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Надалі поліцейські вилучили 27 зіп-пакетів із кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, а також пристрій для їх вживання. Громадини розповідав, що знайшов даний згорток та ніс до поліції, аби там здати його. Після чого додав, що один зі згортків він вирішив вжити дорогою.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

 

debaty.sumy.ua