У Сумах на опозиційну силу знову здійснено напад

Черговий напад на агітаційний намет ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ відбувся сьогодні, 11 жовтня, на розі вулиць Горького та Холодногірської у Сумах.

Молодик із криками «Мало вам української крові» почав обливати ззовні агітаційну палатку червоною фарбою. Потім заскочив усередину і зіпсував нею особисті речі двох жінок-волонтерів та агітаційну продукцію.

«Ми в черговий раз звернулися до правоохоронних органів і вимагаємо ретельного розслідування та покарання осіб, причетних не тільки до даного злочину, а й до тих, що були протягом останніх двох тижнів, коли фарбою зіпсували громадську приймальню та всі борди ОП-ЗЖ», — говорить голова обласної організації ОП-ЗЖ, депутат обласної ради Олександр Стрельченко.

За словами опозиціонерів, ці хуліганські дії, які вже стали в Сумах системними, відбуваються під заступництвом міського голови Сум та губернатора. Інакше, кажуть, як розцінювати той факт, що злочини не розкриті і за вчинені правопорушення ніхто не поніс відповідальності!? У той же час влада, яка, за її словами, сповідує демократичні цінності, жодного разу не осудила дії радикалів! Хоча від рук злочинців страждають не лише рекламні площі, а й будівлі у центрі Сум та люди.

«Черговий напад на палатки опозиціонерів – це свідчення того, що в країні і Сумах зокрема продовжують правити бал націонал-радикали, а влада нічого не може чи не хоче з цим робити. Ми не будемо терпіти це бандитське свавілля!», — запевнив Олександр Стрельченко і зазначив, що діям цієї влади дадуть оцінку виборці 25 жовтня.

Опозиціонери закликають усіх учасників виборчого процесу, народних депутатів України і керівників області засудити хуліганські дії радикалів.

Джерело: