У Сумах на Миру горіла 9-поверхівка

26 вересня о 14:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Миру в Сумах. На гасіння направили відділення чергових караулів 2-й і 1-й державних пожежно-рятувальних частин та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

На місці виклику було встановлено, що загоряння сталося на балконі 9-го поверху. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в захисних апаратах. При проведенні розвідки в задимленому приміщенні було виявлено чоловіка господині, якого рятувальники негайно вивели в безпечне місце. Медична допомога йому не знадобилася.

О 14:22 за допомогою автодрабини пожежники локалізували загоряння та запобігли небезпеці перекидання полум’я безпосередньо на квартиру. О 14:27 пожежа була ліквідована.

Всього на гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, допустима причина пожежі — необережність при палінні, повідомляє Управління ДСНС України в Сумській області.

Джерело: