У Сумах чоловік вистрілив у голову свого знайомого

Подія сталася на одній із вулиць обласного центру. Як встановили правоохоронці, 36-річний місцевий житель спричинив своєму давньому знайомому тілесні ушкодження, вистріливши в голову з пневматичної гвинтівки. Правоохоронці затримали стрільця в порядку ст. 208 КПК України та розпочали кримінальне провадження.

Про поранення на лінію «102» повідомили медичні працівники обласної лікарні. За словами медиків, 35-річний чоловік отримав кульові поранення голови.

Для встановлення обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та черговий екіпаж патрульної поліції. У ході проведення комплексу оперативно-розшукових дій працівники Сумського відділу поліції встановили, що між чоловіками існує давній конфлікт через ревнощі. Після розпиття спиртних напоїв 35-річний чоловік вирішив піти до свого знайомого для з’ясування стосунків. Проте розмови не вийшло. Зловмисник почав стрілянину з балкону з пневматичної зброї.

Потерпілий із кульовим пораненням госпіталізований до лікарні.

«В ході невідкладного обшуку за місцем мешкання 36-річного «стрільця» поліцейські знайшли гвинтівку споряджену патронами, — коментує Євген Кошелєв, т.в.о. начальника Сумського відділу поліції. — Наразі «стрілець» затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. А слідчі кваліфікували дії зловмисника за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, — повідомив відділ комунікації поліції Сумщини.

str_02.jpg

Джерело: