У Сумах антирекорд захворюваності на коронавірус

За минулу добу в Сумах додалося 17 нових випадків захворювання на коронавірус. Про це сьогодні, 10 серпня, під час апаратної наради в мерії повідомила заступник начальника міськвідділу охорони здоров’я Наталія Кіпенко:

«Минулого тижня у нас реєструвалося кілька антирекордів — по 16 чоловік на день кілька разів. І за останній день у нас 17 випадків. Всього за минулий тиждень у нас додалося 75 нових випадків. Це половина від усієї області. З початку тестування у нас зареєстровано 242 хворих. Виявлено контактних 591 чоловік. Маємо 17 хворих медпрацівників, 10 з них на сьогодні вже одужали, 5 на амбулаторному і 2 на стаціонарному лікуванні. Є 29 осіб з підозрою на коронавірус: 4 у стаціонарі, 11 дітей в дитячій лікарні, решта на амбулаторному лікуванні. Також в дитячій лікарні 10 осіб з районів області з підозрою на коронавірус.

Всього по області підтверджено 699 випадків (+31 випадок за добу). Маємо 9 померлих, серед них одна жінка померла в Сумах минулого тижня. Одужали 404 пацієнта. Захворів 51 медпрацівник».

Джерело: