У ССК «Ярославна» відкривають власну автомийку

Сільськогосподарський кооператив «Ярославна» продовжує інвестувати у розвиток підприємства, паралельно підтримуючи податками Путивльську громаду.  Попри війну компанії вдалося поповнити свій автопарк 14 потужними зерновозами, облаштувати свою станцію технічного обслуговування, почати працювати над створенням автозаправної станції для того, аби постійно мати пальне у запасі і не залежати від зовнішніх обставин. Тепер же «Ярославна» зробила наступний крок у майбутнє – відкриває автомийку, призначену як для власної техніки, так і для всіх бажаючих. Це вчергове доводить, що компанія турбується не тільки про свої інтереси, а й розширює можливості для жителів Путивльщини.

«Сільськогосподарський кооператив “Ярославна” стрімко розвиває на Путивльщині логістичну транспортну галузь. Ми вже повідомляли, що компанія інвестувала у парк зерновозів, створює потужну станцію технічного обслуговування, почала будівництво заправки.

Цього разу хочемо розповісти про ще одну деталь транспортної інфраструктури – автомийку.

Були зроблені відповідні інвестиції, щоб у Путивлі з’явилася сучасна автоматична автомийка, яка має кілька режимів. Усього за вісім хвилин вона і помиє і висушить сама автомобіль.

Також придбали пилосос самообслуговування, який встановимо найближчим часом. До нього в комплект планується поряд обладнати пістолет самообслуговування. Після цього мийка зможе приймати не лише легкові автомобілі, а й фури та сільськогосподарську техніку.

Для повної автоматизації процесу та впровадження європейських технологічних принципів є наміри також встановити автомат для прийому жетонів/банківських карт/готівки.

Наразі автомийка працює в тестовому режимі для власного транспорту ССК “Ярославна”. Найближчим часом, після дооснащення та завершення всіх бюрократичних процедур послугами нової автомийки зможуть скористатися всі бажаючі», – йдеться у повідомленні ССК «Ярославна» у Фейсбуці.

Нагадаємо, ССК «Ярославна» уже другий рік поспіль є найбільшим платником податків у Путивльській громаді. Минулого року компанія сплатила до місцевого бюджету більше, ніж  усі працюючі підприємства Путивльщини – 8609,2 тисяч гривень. Це результат політики соціальної відповідального бізнесу, якого дотримується «Ярославна», незважаючи на війну.