У спецлікарні на Сумщині розгорнуть «коронавірусні» ліжка?

Принаймні про це у Фейсбуці анонсує психотерапевт Сумської обласної спеціалізованої лікарні у м. Глухів Євген Скрипник.

«?Прочитайте !  ?Це стосується кожного! Ми всі думали , що це далеко і нас не стосується. Спостерігали ситуацію в Італії та Іспанії, коли в них було по 4-5 тисяч випадків за добу! Спочатку ми всі ходили в масках, обробляли руки дезрозчинами , але це все робили , тому що так було потрібно ( ймовірність штрафів в 17 тис. грн і т.д.) В магазини зайти без захистної маски не можно було та в інші державні та недержавні структури. Але всі вже втомилися. І зараз всі ходять без масок, навіть в тому ж АТБ та інших магазинах. А ми знаємо , якщо хворий одягає захистну маску, то ймовірність інфікувати інших буде тільки 5%!
?В Україні з кожним днем все більше і більше реєструється випадків, за добу 4661 ! Хоча здати ПЛР тест , не так і просто , тобто хворих значно більше! У нас беруть ПЛР-тест , якщо сімейний лікар буде мати докази ймовірного інфікування коронавірусом( контакт з хворим, температура тривала , пневмонія і т.д.)
?І діагноз Коронавірус лікарі не дуже охоче встановлюють, як всі думають (тільки після ПЛР-тесту) !!!!
?І знову повторюю, що коронавірус дуже часто викликає вірусну пневмонію, яка дуже часто проходить безсимптомно, і тільки виявити її можливо по КТ (Комп‘ютерній томографії)

?І зараз коронавірус дійшов до Сумської області, зокрема Глухова, Шостки, Кролевця
?В лікарнях м. Суми нема місць для госпіталізації хворих з коронавірусною інфекцією, яка ускладнилась вірусною пневмонією. Така сама ситуація і в лікарнях, які визначені лікарнями першої хвилі (м. Кролевець та м. Шостка)
?Тому я думаю потрібно відкривати в нашій лікарні ліжка для лікування коронавірусної інфекції і найближчим часом це станеться!
?І ситуація з кожним днем погіршується!
Дотримуйтесь дистанції, мийте руки,дотримуйтесь маскового режиму !
?Бережіть себе та рідних ! Не хворійте!», – написав медик.

Джерело: