У Шостці капітально ремонтують стадіон школи

За інформацією Департаменту капітального будівництва облдержадміністрації, у 2020 році на реалізацію цього проєкту виділено майже 6,8 млн грн.

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту – 9 млн 627 тис 144 грн. Роботи розпочалися у минулому році. На 2020 рік передбачено 6 млн 780 тис. 673 грн. З них 4 млн 746 тис. 471 грн – це кошти державного бюджету, 2 млн 34 тис. 202 грн – передбачені з місцевого бюджету.

Як повідомили в управлінні освіти Шосткинської міськради, наразі будівельники працюють над облаштуванням бігових доріжок (уже здійснений на 50% монтаж бордюрного каменю, йде відсипка щебнем). Також розпочалися роботи з облаштування ливневого водостоку.

На об’єкті «Великого будівництва» працює 10 осіб.

Довідково. У Шосткинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 навчається 521 учень. Реалізація цього проєкту дозволить забезпечити необхідний рівень безпеки для занять дітей спортом, надасть імпульс популяризації фізичної культури та спорту серед молоді, дасть можливість проводити шкільні, міські спортивні заходи та стане справжнім осередком здорового способу життя.

Джерело: