У ПСП «Комишанське» відзначили «АМК РЕМ-БУД» за ремонт дороги

Компанія «АМК РЕМ-БУД» отримала черговий позитивний відгук про високу якість проведених ремонтних робіт на одному із дорожніх об’єктів Охтирщини.

У 2021 році низка представників соціально-відповідального бізнесу долучилася до відновлення інфраструктури у різних куточках Сумської області. Серед них – приватне сільськогосподарське підприємство «Комишанське», яке дбає не тільки про розвиток аграрної галузі, а й про соціально-економічний стан територій, на яких воно працює. Один із прикладів – співфінансування разом із ДП «Дороги Сумщини» ремонту важливої для місцевих жителів ділянки дороги Комиші – Софіївка – Оленинське.

Директор ПСП «Комишанське» Володимир Зубко, відзначив важливість ремонту автошляху та подякував команді «АМК РЕМ-БУД» за якісно виконану роботу.

«У 2021 році на участі співфінансування нашого підприємства ТОВ «АМК РЕМ-БУД» відновила ділянку дороги С191107 Комиші-Софіївка-Оленинське. До виконання поставлених завдань працівники підрядної організації підійшли відповідально. У підсумку жителі Охтирщини отримали якісно відремонтовану ділянку автошляху, яка до цього була покрита суцільними ямами та вибоїнами. Повністю задоволені результатами виконаної роботи та сподіваємося на продовження співпраці з ТОВ «АМК РЕМ-БУД»», – йдеться у відгуці за підписом директора ПСП «Комишанське» Володимира Зубка.