У Кролевці четверо хворих із COVID-19 — у реанімації

У Кролевецькій ЦРЛ відділення заповнені людьми з коронавірусом та підозрами, ускладненими пневмоніями. Про це повідомив головний лікар медзакладу Сергій Побивайло. Він зазначив, що ситуація в лікарні напружена, всі ліжка інфекційного та терапевтичного відділень заповнені хворими з підтвердженими діагнозами Covid-19 та з підозрами. Всі випадки ускладнені пневмоніями, четверо людей – в реанімації, передає 05453.com.ua.

“Медики працюють на межі своїх можливостей. Дуже тяжко пацієнтам, які мають ускладнення і важко переносять цей стан. Медикаментами ми забезпечені, все кисневе обладнання, в тому числі кисневі концентратори задіяні в повному обсязі і працюють цілодобово”, – зауважив головлікар.

Він вкотре звернувся до мешканців району з проханням дотримуватися всіх протиепідемічних заходів, утримувати дистанцію, не відвідувати місць масового скупчення людей, не подорожувати тощо. Всі ці заходи дозволять призупинити розповсюдження хвороби, адже хворіють і медичні працівники. Вже сьогодні у трьох працівників ЦРЛ встановлений діагноз Covid-19.