У Глухові за допомогою небайдужих людей відновлюють будинок після масшабної пожежі

20 вересня в центрі Глухова сталася масштабна пожежа – загорівся 5-квартирний житловий будинок в районі пров. Бульварного. Вогнем була охоплена практично вся покрівля будівлі.

Вогняна стихія залишила після себе розруху. З урахуванням того, що на дворі осінь, мешканцям в короткі терміни необхідно було прийматися не тільки за наведення порядку в будинку, але, перш за все, братися за відновлення даху. А ремонт після пожежі – справа неабияка і вельми дороге. На щастя, Глухів – місто добрих і чуйних людей, готових прийти на допомогу погорільцям, пише hthlukhiv.info.

Завдяки наданій фінансовій допомозі активно ведуться будівельні роботи, дах практично відновлений.

«Висловлюю щиру подяку всім жителям міста, хто відгукнувся на заклик про допомогу. 40 років живу в Глухові, але навіть уявити не могла, які у нас тут добрі люди. Допомагали всі: в міськраді виділили допомогу на 5 квартир по 20 тисяч, несли гроші підприємці, колеги, близькі та знайомі, і навіть абсолютно незнайомі нам люди. Перераховували гроші на карту, давали готівкові в руки.

Ось так дружно вдалося за відносно короткий термін зібрати необхідну суму, зайнятися закупівлею матеріалів і приступити до ремонту. Велике спасибі керівнику Глухівського лісгоспу Василю Кацалапову за оперативну доставку матеріалів. Дай вам Бог всім здоров’я! » – прокоментувала Наталія Мартинкова, одна з власниць потерпілого від пожежі будинку.

Джерело: