У Глухові школа йде в зиму без даху?

Яскравий приклад непорядності підрядників зазнав на собі один з навчальних закладів райцентру. Як рас сказала 19 жовтня начальник відділу освіти Людмила Васянович, найновіша в Глухові школа – №6, потребує термінового ремонту даху. Тендер на проведення цих робіт виграла сумська фірма, здешевив вартість послуг на 80 тис. Грн. (Спочатку було 680 тис.). І ось, тиждень тому прибули будівельники, керівництво системи освіти і школи зустріло їх радо, оселив в гуртожитку місцевого вищого професійного училища, щоб робота була в крокової доступності.

Дах розкрили, проте так і залишили дірку під відкритим небом, незважаючи на холод і дощ: у цих підрядників, виявляється, немає технічної можливості виконувати обіцяні роботи з різних причин. Людмила Григорівна каже, що замість того щоб вирішити питання, представники фірми просто потайки, на світанку, втекли, покинувши Глухов разом з його будівництвом, пише shans.com.ua.

Як тепер бути зі школою, яка залишилася напередодні зими з розкритою дахом – їх не хвилює. Ситуацію намагається розрулити керівництво міста. Залишається лише сподіватися, що навчальний заклад до початку холодів буде з дахом …